dilluns, 6 d’octubre del 2008

XI International Tattoo Expo Barcelona


Festival de Tattoos a La Farga de l'Hospitalet
3, 4 i 5 d'Octubre 2008
www.barcelonatattooconvention.com

És un altre tipus d'art, art viu, en moviment; cossos modificats segons criteris propis i personals; la "bellesa" portada al màxim extrem. I és que tot el que es troba en aquest festival és únic, personal i intransferible, com els carnets, una identitat pròpia i diferent.
Persones i personatges de tot tipus desfilen pels passadissos flanquejats a banda i banda pels millors tatuadors del panorama nacional i internacional.

Cada stand té el seu book de treballs i en ells podem veure fotografies dels millors (o no) que han fet als seus estudis. Alguns venen merchandissing propi de l'estudi que representen, d'altres com els francesos Dimitri Tatuage venen els seus llibres, veritables art books on podem veure mostres dels seus treballs, fantàstiques il·lustracions, amb un nivell brutal que a més d'un ens agradaria arrivar. Jo em vaig comprar el Body Suit perquè veritablement és impressionant.

A l'exposició de tattoo art que hi havia a la primera planta hi havien obres d' alguns dels tatuadors que van venir al festival. Entre ells Dimitri Tatuage, Keko Buenavista (el meu tatuador), LTW, Trimur, Alfonso Sánchez de Balinese Tattoo, entre d'altres.







L'Alfonso tenia un parell de cuadres fets amb Illustrator que aquí deixo...


A part penjo aquestes altres perqué es pugui veure de que anava la cosa...











I si voleu veure més del que va haber-hi aneu a la web de Picassa on estan penjades les fotografies de tot el festival.